Kárfelvétel

Cégünk a gépjármű kárbejelentését elintézi, és a kárfelvétel teljes ügyintézését átvállalja. A biztosító szakemberei a baleseti kárrendezés lefolytatásához szükséges kárfelvételt és a pótszemléket a telephelyünkön végzi el.
Ez a kárrendezés folyamat a tulajdonosnak több napját is igénybe venné, nálunk viszont ezt a folyamatot észre sem veszi.

 


 

Javítás-átadás

A javítás időtartama lehetőségekhez képest rövid, de nagyban függ az alkatrészek beszerzésétől.

A javítás időtartamára a megfelelő keretek között, és a biztosító hozzájárulásával esetenként bérautót tudunk biztosítani.

A CASCO önrészt és a biztosító által értékcsökkenésre kiírt alkatrészek költségeit a javítás mértékétől függően részben, vagy egészben cégünk át tudja vállalni.

A számla kifizetésétől ügyfeleink mentesülnek, mivel a biztosítók a kárrendezés meghatalmazás alapján a javítási összeg teljes költségét (az önrész és az alkatrész értékcsökkenés mértékén kívül) a Box-Color Kft.-nek utalja.

Olyan esetben, amikor új gépkocsi sérül és a javítási költsége felelősség biztosítás alapján térül, úgy a tulajdonos értékcsökkenésre tarthat igényt, melynek elintézését cégünk elvégzi, de az értékcsökkenés összege minden esetben a tulajdonosnak lesz utalva.